Informatie

Liefwonder

net even andere Zwangerschapsfotografie

 

Informatie / Werkwijze

 

"Jammer dat het alweer voorbij is" een zin die ik vaak hoor bij het maken van de laatste foto tijdens een fotoshoot. Het is altijd leuk om te merken dat mensen toch wel een beetje nerveus binnenkomen (je staat immers niet elke dag in een studio) maar dat deze nervositeit na het maken van een aantal foto's helemaal verdwijnt en nog leuker dat mensen toch wel een beetje veranderen in modellen. Het is namelijk stiekem heel erg leuk om eens in het middelpunt van de belangstelling te staan en wees gerust ik ben zelf ook ooit zwanger geweest en begrijp het dus best als je je een beetje onzeker voelt over je lichaam. Helemaal niet nodig want ik zorg dat je op je allermooist wordt vastgelegd.

 

Het maken van een reportage gebeurt meestal tussen de 33e en 37e week van de zwangerschap, maar dit is maar een standaard, wil je eerder of later het is aan jou, je kent je eigen lichaam het beste.

 

In de studio heb ik een aantal jurken speciaal voor zwangerschapsfotografie de jurken verschillen van maat maar zijn gemaakt van stretchmateriaal en zullen passen van maat 36 tot een ruime 42. Ook heb ik een aantal tutu's en natuurlijk mooie doeken.

 

Een fotoshoot duurt ongeveer 30 minuten bij een minishoot en 45 minuten bij een maxishoot (wees gerust is sta niet met een stopwatch in mijn hand er is altijd genoeg tijd om tot een mooi eindresultaat te komen).. Een afspraak wordt altijd ingepland per email, zodra we een datum en tijdstip hebben geprikt ontvang je per mail een bevestiging. Ongeveer een week voor de shoot ontvang je van mij nog aanvullende informatie met oa kledingtips. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn op de betreffende datum dan kunnen we kosteloos een nieuwe datum inplannen.

 

Het inplannen van een shoot kan op vrijdagmiddag, zaterdag, zondag en maandagmiddag en eventueel donderdag- of vrijdagavond.

 

Binnen een week na de fotoshoot ontvang je van mij de foto's digitaal in hoge resolutie per

wetransfer in zowel kleur als zwart wit. De foto's zijn allemaal nabewerkt en klaar en indien gewenst geschikt om af te laten drukken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved Liefwonder Zwangerschapsfotografie in Amersfoort

Liefwonder Fotografie Nijverheidsweg Noord 123 3821 BS AMERSFOORT