Informatie

Liefwonder

Zwangerschapsfotografie

 

Informatie / Werkwijze

 

 

"Jammer dat het alweer voorbij is" een zin die ik vaak hoor bij het maken van de laatste foto tijdens een fotoshoot. Het is altijd leuk om te merken dat mensen toch wel een beetje nerveus binnenkomen (je staat immers niet elke dag in een studio) maar dat deze nervositeit na het maken van een aantal foto's helemaal verdwijnt en nog leuker dat mensen toch wel een beetje veranderen in modellen. Het is namelijk stiekem heel erg leuk om eens in het middelpunt van de belangstelling te staan en wees gerust ik ben zelf ook ooit zwanger geweest en begrijp het dus best als je je een beetje onzeker voelt over je lichaam. Helemaal niet nodig want ik zorg dat je op je allermooist wordt vastgelegd.

 

Het maken van een reportage gebeurt meestal tussen de 33e en 37e week van de zwangerschap, maar dit is maar een standaard, wil je eerder of later het is aan jou, je kent je eigen lichaam het beste. Voorafgaand aan de shoot hebben we altijd even een overleg (telefonisch of per email)

hierin kun je duidelijk aangeven wat je wensen zijn, het kan zijn dat we meerdere keren overleg hebben om zo duidelijk te krijgen naar wat voor soort foto's je voorkeur uitgaat.

 

In mijn studio heb ik een groot aantal verschillende kleuren achtergronden en sinds kort heb ik ook een uitgebreide collectie jurken die speciaal gemaakt zijn voor zwangerschapsfotografie de jurken verschillen van maat maar zijn gemaakt van stretchmateriaal en zullen passen van maat 36 tot een ruime 44. Ook heb ik een aantal tutu's en een heleboel mooie doeken.

 

Een shoot duurt ongeveer 40 minuten (bij een minishoot) tot 1,5 uur bij een maxishoot, soms heb ik wat langer nodig soms zijn we wat eerder klaar. Ik probeer geen shoots achter elkaar in te plannen zodat er geen sprake is van tijdnood.

 

 

Binnen 10 dagen na de fotoshoot ontvang je van mij de professioneel nabewerkte bestanden in hoge resolutie via Wetransfer natuurlijk is het ook mogelijk de bestanden op een usb te ontvangen vraag naar de mogelijkheden hiervoor.

 

Ik hoop je hiermee wat meer informatie gegeven te hebben, heb je nog vragen, mail me gerust,

 

hartelijke groet,

 

Monique

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved Liefwonder Zwangerschapsfotografie in Amersfoort

Liefwonder Fotografie Nijverheidsweg Noord 123 3821 BS AMERSFOORT